ev.energie werkt samen met een aantal fabrikanten van opladers om slimme laadservices aan te bieden via onze app.

Onze slimme, cloud-gebaseerde software maakt van geïntegreerde thuisladers 'slimme laders', zodat je elke auto thuis slim kunt opladen.

Jouw oplader communiceert met de servers van ev.energy via WiFi, een ethernetkabel of een GPRS-modem in het laadpunt. Jouw installateur kan jouw slimme lader ter plekke activeren door het laadpunt op te zetten en te koppelen aan jouw thuisadres en e-mailadres. Tijdens het onboarding proces in de app zal je gevraagd worden om hetzelfde e-mailadres in te voeren, de app zal dan jouw laadpunt identificeren en koppelen aan jouw gebruikersaccount.

Als je problemen ondervindt met de hardware, moet je contact opnemen met de fabrikant of installateur van je oplader. Er kan een hardwarefout zijn of de lader kan verkeerd geïnstalleerd zijn. Als je problemen hebt om met de app kan je altijd een e-mail sturen naar support@ev.energy.

Ik heb een gekoppelde auto, heb ik ook een speciale lader nodig? Simpel gezegd, nee, wij moeten enkel geintegreerd zijn met jouw auto of oplader om jouw auto slim te kunnen laden!

Lees meer: Welke auto's en oplaadpunten ondersteunen wij?